Vision & mission

HL Management A/S vil være en toneangivende niche-udbyder i markedet, hvor investorerne via en kompetent fund- og asset management-rådgivning, sikres det rette beslutningsgrundlag for deres investeringer.

Vores driftsfokus er omdrejningspunktet, idet vi her kan gøre en større og målbar forskel i værdiudviklingen af den enkelte ejendom. 

Vi har et stort fokus på at ansætte medarbejder som er fagligt kompetente og give dem en spændende og udviklende arbejdsplads, hvor trivels er i fokus.

Værdier

Vores værdisæt bygger på ordentlighed og redelighed. Vi ønsker, at vores investorer, samarbejdspartnere og lejere oplever os som en troværdig og nærværende samarbejdspartner, som holder hvad vi lover, som er engageret og ikke mindst fagligt kompetente.

Vi arbejder ud fra værdibaseret ledelse, som vi mener, er det bedste udgangspunkt for innovative og initiativrige samarbejder, som bidrager til, at være en handlekraftig og velfungerende virksomhed.

For os handler det også om at være proaktiv og om at være på forkant med ejendomsmarkedets udvikling, som er forudsætningen for, at vi kan skabe værdi for vores investorer.

Vision mission billede af bygning
Frelser kirke

Effektiv værdiskabelse i fast ejendom består af et utal af større og mindre beslutninger og handlinger. Derfor er det altafgørende, at organisationen er grundfæstet i et stærkt værdisæt.