HLM ER I GANG MED KAPITALREJSNING TIL HLM FOND II

Fonden investerer i ejendomme i Storkøbenhavn ud fra en value-add strategi. Vores value-add strategi omfatter ejendomme med et udviklingspotentiale, som eksempelvis optimering af ejendommens lejeindtægter, udbygningsmuligheder, konvertering af tagetage til boligformål og eventuel reduktion af ejendommens driftsomkostninger m.m.

Ejendommene er primært rene boligudlejningsejendomme eller boligudlejningsejendomme med et mindre erhvervsareal i form af kontorer og/eller butikker.

Alle ejendomsinvesteringer i HLM Fond II foretages med udgangspunkt i vores HLM-optimeringsmodel, der bl.a. sikrer en grundig gennemgang af ejendommens økonomi og udviklingsmuligheder.

Investering i HLM Fond II baserer sig derfor på ejendomsinvesteringer med et dokumenteret udviklingspotentiale. For denne fond arbejder vi med en exitstrategi, som tager udgangspunkt i, at vi over tid får ejendommens udviklingspotentiale realiseret i form af en værdiforøgelse før et helt eller delvist frasalg af fondens ejendomme.

Hvis du ønsker at høre mere om muligheder for investering i denne fond er du velkommen til at kontakte og for et møde. Dette kan gøre på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på mobil 24 88 44 51

 

Kontakt os

Indtast dit navn!
Indtast din e-mailadresse!
Indtast et emne!
Hvad drejer henvendelsen sig om?
Du skal acceptere vores privatlivspolitik for at kunne sende beskeden.
Gitte Skov

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedr. denne fond.

Gitte Skov
Asset Manager
M. +45 24 44 71 91
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.